bestelinformatie nieuw

BESTELVOORWAARDEN

Levertijd
Granny Brocante verzendt je bestelling, na ontvangst van betaling, binnen 2 werkdagen. De levertijd bij PostNL varieert van ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Granny Brocante heeft geen invloed op de duur van het verzendproces door PostNL en is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade veroorzaakt tijdens verzending van het pakket. Wel zorgen wij ervoor dat je bestelling beschermd ingepakt is voor transport.

Verzending 
De verzending van de pakketten geschiedt door PostNL. Klik hier voor de verzendkosten. Je ontvangt automatisch een Track&Trace code waarmee je het transport van het pakket kunt volgen.

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt. Granny Brocante streeft ernaar zoveel mogelijk bestaand verpakkingsmateriaal te hergebruiken, zoals verzenddozen, kranten en plastic beschermingsmateriaal.

Meubels en artikelen die te groot, zwaar en/of fragiel zijn voor verzending kunnen alleen worden afgehaald (uitsluitend na afspraak). Kies hiervoor de betaaloptie betalen bij afhalen.

Betaling
Betaling kan met behulp van de volgende veilige betaalopties: iDeal, bankoverschrijving of betalen bij afhalen. In het geval van bankoverschrijving dient het totaalbedrag binnen 7 werkdagen op de rekening te zijn bijgeschreven. Rekening nr. NL13RABO0304776246. Wanneer de betaling niet binnen 7 werkdagen bij ons binnen is, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

In het geval van betalen bij afhalen dient altijd, na ontvangst van het afhaalbericht, een afhaalafspraak (per e-mail/telefoon) te worden gemaakt.

Beschikbaarheid 
Helaas kan het voorkomen dat een artikel zojuist op een fair verkocht, uitverkocht of op een andere manier niet meer leverbaar is. Je wordt hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. Indien je vooruitbetaald hebt, ontvang je het aankoopbedrag van het betreffende artikel binnen 7 dagen terug op je rekening. Eventueel teveel of te weinig betaalde verzendkosten worden met dit bedrag verrekend.

Retourneren
Indien je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet, heb je het recht de bestelling te retourneren, mits ongebruikt en in originele staat. Hiervoor dien je binnen 48 uur na ontvangst van je pakket contact op te nemen met Granny Brocante via info@grannybrocante.nl.
Nadat je per e-mail bevestiging van retour hebt ontvangen, dien je de ongebruikte artikelen in ongeschonden verpakking binnen 10 werkdagen te retourneren aan: Granny Brocante – Koperhoek 74B – 3162 LA  Rhoon. De kosten voor retourzending komen geheel voor rekening van de klant. Binnen 14 dagen na ontvangst en controle van de artikelen zal het te retour ontvangen bedrag, minus verzendkosten, worden terugbetaald.

Meubel bekijken? 
Wil je een meubel graag komen bekijken? Dat kan, je bent van harte welkom in het atelier! Bel even en dan maken we een afspraak. Parkeren kan voor de deur.