Ons team


Sjaan

Meubelwatcher

Oma Sjaan, alias Granny. Een sportieve, saxofoonspelende grootmoeder van 4 ondeugende kleinkinderen. Granny weet van aanpakken en heeft een nuchtere kijk op de zaken. Granny houdt haar ogen open voor mooie meubelstukken, want als ze ergens voor een mooi prijsje iets op de kop kan tikken, kan haar dag niet meer stuk.

Wendy

Creatief

Wendy is de creatieve kracht achter Granny Brocante. Wendy is dol op meubelstukken uit vervlogen tijden; met de hand vervaardigde meubels met gestoken kuif, mooi beslag en sierlijke ornamenten. Wendy heeft een zwak voor de secretaire. Daarnaast is zij al jaren in de weer met verf en kwast en ‘aan de klus’ met hout en takken. Haar doel is om mooie items uit het verleden een eigentijds karakter te geven, passend in het hedendaags interieur.

Ad

Handyman

Ad, alias Mac Gyver,  is een vroege vutter. Hij tuft graag op zijn motor een rondje door de polders. Hij heeft twee rechterhanden en is van de millimeter. Bij lastige uitdagingen weet hij altijd een oplossing. Ad zorgt er voor dat alles klopt aan de meubels en geen la meer stroef loopt of een deurtje klemt.

Atelier

Ruimte

Enige tijd geleden hebben wij onze oude stal met uitzicht op de perenboomgaard en de schaapjes ingewisseld voor een ruimere nieuwe loods. Daar is nu de shop en het atelier gehuisvest. Het is een fijne hoge ruimte met veel licht. Op de grote houten tafel staat de thee altijd klaar en aan diezelfde tafel worden ook de workshops gegeven. Het is een inspirerende ruimte die uiteraard vol staat met brocante en leuke spullen!

home-tafel-web
atelierweb
stoeltje-groenweb
beslagweb