In de media

 

November 2016    TE LEUK!

Interior Designer Kim Timmerman heeft voor een van haar fotoshoots voor woonblad Ariadne@home een secretaire nodig. Het kleurenpallet van de te fotograferen woning is lila, geel en wit. De keuze valt daardoor op onze krijtwitte secretaire “White Blossom”.

De secretaire met de handige vakken doet dienst als kantoor aan huis, op een gezellige manier uiteraard. In de reportage “Een droompaleis op de vierkante meter’ in de editie van oktober 2016 is de secretaire te bewonderen. Ook een aantal witte brocante stoelen en krukjes wordt gebruikt. Grappig detail: op de cover staat ook een krijtwit Granny stoeltje!

 

 

 

 

 

December 2017     VERRASSING!

Op een vrij moment tussen kerst en Oud en Nieuw, met een cappuccino voor mijn neus, sla ik de nieuwe Ariadne at Home open……nummer 13 van 2017 wel te verstaan, met als thema 69x budget proof wonen. Ik verheugde mij er al een paar dagen op, eindelijk even tijd. Staat daar een mooie foto van een van Granny’s brocante tafeltjes! Granny uitgelicht en op dezelfde pagina als de Kwantum en Ikea. Dat vinden wij nou leuk.