In de media

 

 

Op de cover van de Ariadne at Home agenda 2021!
Wij lopen naast onze schoenen van trots! Een heel jaar lang siert onze secretaire Peach de cover van de Ariadne At Home agenda 2021! Wow….365 dagen per jaar in beeld dus! Uit duizenden foto’s wordt juist onze secretaire Peach gekozen voor de cover. Stylist Kim Timmerman heeft onze secretaire gebruikt in een van haar fotoshoots. De secretaire is sindsdien onze bestseller. Het zal je niet verbazen dat wij deze beauty telkens weer met een grote glimlach afleveren.

Secretaire Peach in Ariadne at Home!
Dat is een leuke start van 2020! In de Ariadne at Home nr. 13 2019 is een leuke binnenkijker: Happy new home. Styliste Kim Timmerman heeft onze secretaire Peach en onze pastelblauwe sidetable gebruikt in de superleuke reportage “Maak je huis klaar, voor het nieuwe jaar”. Natureltinten aangevuld met terracotta, roze en fris zachtgroen, wat een mooi kleurenpalet. Extra leuk: de secretaire siert de cover!

 

Secretaire White Blossom in de Ariadne at Home. 
Interior Designer Kim Timmerman heeft voor een van haar fotoshoots voor woonblad Ariadne@home een secretaire nodig. Het kleurenpallet van de te fotograferen woning is lila, geel en wit. De keuze valt daardoor op onze krijtwitte secretaire “White Blossom”. De secretaire met de handige vakken doet dienst als kantoor aan huis, op een gezellige manier uiteraard. In de reportage “Een droompaleis op de vierkante meter’ in de editie van oktober 2016 is de secretaire te bewonderen. Ook een aantal witte brocante stoelen en krukjes wordt gebruikt. Grappig detail: op de cover staat ook een krijtwit Granny stoeltje!

 

December 2017 in Ariadne at Home
Op een vrij moment tussen kerst en Oud en Nieuw, met een cappuccino voor mijn neus, sla ik de nieuwe Ariadne at Home open……nummer 13 van 2017 wel te verstaan, met als thema 69x budgetproof wonen. Ik verheugde mij er al een paar dagen op, eindelijk even tijd. Staat daar een mooie foto van een van Granny’s brocante tafeltjes! Granny uitgelicht en op dezelfde pagina als de Kwantum en Ikea. Dat vinden wij nou leuk.