VAN KOEIENSTAL TOT ATELIER

Het is zover, we zijn ‘over’. Van een voormalig paprikakwekerij naar een oude koeienstal. Oftewel: van de ene boerderie naar de andere boerderie 🙂 De paprikakas was megagroot met metalen frames en een industriële look, de koeienstal daarentegen is geheel andere koek.

Authentiek is het woord. De 2 royale schuifdeuren geven toegang tot de stal met een massief houten balkenplafond, grof gestucte muren met scheuren, oude houten voederluiken en een grove houten deur die toegang geeft tot de voormalig varkensstal.

Ons vaders (alias McGyver), heeft gezorgd voor stroom en het nodige klus- en boorwerk. Granny Sjaan heeft flink doorgepakt met inrichten. Het is een fijne lichte ruimte geworden met alle authentieke details. Het is even passen en meten met onze meubeltjes en secretaires, maar er is meer dan voldoende ruimte de hoogte in voor onze kapstokjes, borrelplanken, rekken, manden, vazen, vintage tasjes en accessoires. Erboven is de voormalig hooizolder, en hoe goed we ook poetsen en vegen…..het hooi en stro blijft aanwezig 😉

Komende week gaan we heerlijk door met het inrichten en maken we het helemaal af. Uiteraard met de deuren open, want ook het uitzicht kan niet stuk. We kijken uit op de perenboomgaard!

Geef een reactie